IHS

Till framsidan

Övriga artiklar

Brev till Rikare Liv

 

WWF erbjuder fadderskap för isbjörn, panda, gorilla, tiger och flera andra arter. Som fadder bidrar man till arbetet med att bevara hotade arter och deras unika livsmiljöer och för mottagaren av gåvan blir det en uppskattad present som räcker länge.  

FOTO: Martin Harvey WWF Canon

WWFs julklappstips: 

Fadderskap

Eller stötta en parkvakt

Ge bort en gåva som gör skillnad – WWF fortsätter satsningen på stöd till fler parkvakter i kampen mot den grymma tjuvjakten på elefanter, noshörningar och tigrar. Med en julgåva till parkvakterna eller ett fadderskap följer ett fint gåvobevis att lägga i paketet.


  Marie von Zeipel: |2014-11-21| – Med en julgåva bidrar givarna till fler och bättre utrustade parkvakter i våra projekt i Afrika och Asien. Parkvakterna är i stort behov av bättre utrustning som kikare, uniformer, skor och andra redskap som hjälper dem i den hårda kampen mot tjuvjägarna, säger Håkan Wirtén, generalsekreterare på Världsnaturfonden WWF.

Ge bort ett fadderskap eller stötta en parkvakt i jul!

Ge bort en gåva som gör skillnad – i år satsar WWF extra mycket på stöd till fler parkvakter i kampen mot den grymma tjuvjakten på elefanter, noshörningar och tigrar. Med en julgåva till parkvakterna eller ett fadderskap följer ett fint gåvobevis att lägga i julpaketet.

• 50 kronor ger ett första hjälpen-paket till en parkvakt

• 200 kronor räcker till mat och förnödenheter för tio dagars patrullering

• 1 000 kronor räcker till en månadslön för en parkvakt.

Läs mer på www.wwf.se

WWF erbjuder fadderskap för isbjörn, panda, gorilla, tiger och flera andra arter. Som fadder bidrar man till arbetet med att bevara hotade arter och deras unika livsmiljöer och för mottagaren av gåvan blir det en uppskattad present som räcker länge.

Ge bort ett medlemskap

Stötta arbetet med naturen och miljön genom att ge bort ett stödjande medlemskap som julklapp. Ett medlemskap i WWF Vän (330 kr/år). Som WWF Vän får du medlemstidningen WWF EKO fyra gånger per år med tankeväckande reportage och vackra naturbilder.

För alla barn och barnbarn finns Panda Planet. Ett års VIP-medlemskap kostar 250 kronor per år och för varje ny VIP-medlem planterar WWF ett nytt träd i Borneos regnskog. Panda Planet har en egen community för alla barn och unga.

Klimatsmarta klappar

I ställer för prylar – ge bort en upplevelse! Ett teater- eller biobesök, konsertbiljetter, eller en kurs. Eller arrangera en korg med delikatesser med torkad svamp, sylt och saft från bär från skogen eller andra närproducerade/ekologiska godsaker.

RLC